Het team

 

Ons team bestaat uit een hechte groep verloskundigen met verschillende achtergronden, specialisaties en interesses, bijvoorbeeld op het gebied van echoscopie en borstvoeding. We zijn actief in de regio en hebben allemaal naast ons werk in de praktijk ook andere taken ter bevordering van de kwaliteit van onze zorg. We vinden het belangrijk onze kennis up to date te houden en volgen jaarlijks diverse nascholingen. We staan  ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV.

 

Wisselende diensten

We werken met wisselende diensten. Je kunt dus ieder van ons treffen bij je bevalling. Om er voor te zorgen dat je geen onbekend gezicht ziet als je gaat bevallen proberen we de controles zo te plannen dat je met elke verloskundige kennis hebt gemaakt.

 

Onze assistente

Je zult ook onze assistente Véra, regelmatig zien. Zij beantwoordt de telefoon, doet administratieve taken en plant de afspraken in.

 

Wekelijks cliëntenoverleg

We hebben een wekelijks cliëntenoverleg. We bespreken dan alle bijzonderheden en nieuwe zwangeren. Op die manier is iedereen altijd op de hoogte van wat er speelt in je zwangerschap.